Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Árva angyal

 

Az Árva angyal (Cuidado con el ángel) egy mexikói televíziós sorozat a Televisától. A főszerepben Maite Perroni és William Levy. A telenovella premiere 2008. június 9-én volt a Canal de las Estrellas csatornán és 2009. március 6-áig sugározták. Magyarországon a TV2 2010. július 5-én tűzte műsorára.

 

Kép

Érdekességek:

 

  • "Az 1974-es Una muchacha llamada Milagros (Egy lány, akit Milagrosnak hivtak) telenovella feldolgozása. A novella producere Nathalie Lartilleux 2006-ban vette tervbe a sorozat elkészítését, de csak 2008-ban valósitotta meg.
  • Marichuy szerepére hosszas válogatás után Maite Perronira esett a választás akinek ez volt az első főszerepe. Maite jelenleg Mexikó legnépszerűbb és legjobban fizetett színésznője.
  • A 2009-es TvyNovelas díjátadón a novella öt jelölésből 2-öt bezsebelt. Maite Perroni a legjobb fiatal színésznőnek járó díjat kapta meg. Helena Rojo pedig a legjobb Senior színésznő díját vihette haza.
  • A sorozat nem csak Mexikóban hódított hanem az Egyesült Államokban is nagy népszerűségnek örvendett. A novellát több mint 30 ország vásárolta eddig meg.
  • A sorozatot napi 16 órában forgatták. Eredetileg 100 részesnek tervezték de a nagy nézettség miatt az írok folyamatosan hosszabbították a történetet. Végül 195 részes lett a novella.