Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Szeretni bolondulásig

Kép

A Szeretni bolondulásig egy mexikói filmsorozat Gabriela Spanic és Saul Lisazo főszereplésével.Mexikóban a Canal de las Estrellas csatorna sugározta 1999-2000-ig.Magyarországra hamar eljutott a sorozat,ugyanis a ZTV kereskedelmi csatorna 1999-ben bemutatta.A sorozat olyan nagy sikerű lett Hazánkban,hogy nemsokkal a sorozat befejezése után az RTL Klub kereskedelmi csatorna is ismételte,és elég rangos időpontban.Azonban amikor Magyarországra érkezett a Titkok és szerelmek címü sorozat,és az este 8 órás sáv foglalt volt,a csatorna Szombatra tette át dupla epizódra.Azonban a 16 órás sávban nem állta meg a helyét,és ezért hétköznap délelött 9 óra 30-kor kezdte az elejétöl.Az RTL klub ezzel nagyot hibázott,ugyanis a Titkok és szerelmek nem hozta a várva várt nézettséget,még a negyedét sem hozta be,annak,amit a Szeretni bolondulásiggal elért.A nézők annyira fel voltak háborodva,hogy sokan inkább a Rosalindát nézték a TV2-őn,vagy az Esperanzát Edith Gonzalez és Fernando Colunga párosával.Az Esperanzát és a Szeretni bolondulásig címü sorozatot jelenleg a STORYTV ismétli,azonban kora délután,így nem akkora siker.A Titkok és szerelmek címü sorozatot az Esperanza befejeztével már harmadjára fogja ismételni a STORYTV. 

 

Történet:

A Szeretni bolondulásig című sorozat története a szerelem és a szenvedély körül forog.

A békés mexikói kisváros, San Carlos életét Marco Durán érkezése bolygatja fel. A fiatalember körül szenvedélyek csapnak össze, megannyi érdek ütközik, titkok sora kerül napvilágra.

María del Cielo gyönyörű, fiatal, és jószívű teremtés. Az ember első látásra naívnak gondolná, ám ő önálló és céltudatos. Cielo és vőlegénye, Sergio az esküvőjükre készülnek, miközben Cielónak sejtelme sincs arról, hogy húga, Brisa is szerelmes Sergióba. A helyzetet bonyolítja Marco és Cielo találkozása, Marco ugyanis első látásra beleszeret a lányba.

Marco mindent elkövet annak érdekében hogy meghódítsa Cielót, azonban a lány meglehetősen ellenségesen viselkedik vele, számára a férfi csak egy betolakodó. Cielo nem sokkal az esküvője előtt megtudja, hogy vőlegénye megcsalta, méghozzá a húgával.

Brisa bevallja Cielónak, hogy hosszú ideje szerelmes Sergióba, Cielo pedig annak ellenére, hogy szereti Sergiót, arra kéri a férfit, hogy vegye feleségül a húgát. Végül megtartják Brisa és Sergio esküvőjét, Cielo pedig feleségül megy Marcóhoz.

Cielo és Marco házassága nem indul zökkenőmentesen, ráadásul megjelenik a férfi volt barátnője, Miranda, aki mindent elkövet annak érdekében, hogy visszaszerezze Marcót…